Младост 1А, бул. Кръстьо Раковски 30
София,
България
23.3792
42.6499689
UserLikes
Име: АНТАРИС ТРЕЙД СЕРВИЗ 95 /ANTARIS TRADE SERVICE 95
Адрес: София, Младост 1А, бул. Кръстьо Раковски 30
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.gazbg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Лекотоварни автомобили
Дейност:

Продажба на автомобили

Ключови думи: газ, газела, автомобили газ, автомобил газ, автомобили газела
  • catalog.bg
  • АНТАРИС ТРЕЙД СЕРВИЗ 95 /ANTARIS TRADE SERVICE 95



Сподели във Facebook



За нас


Вие не закупувате камиони, за да ги притежавате.
Вие закупувате камиони, за да печелите от тях.
Находчивите бизнеси откриха, че се нуждаят от работни автомобили които им спестяват пари. Те се спряха на ГАЗ, защото са надеждни, изискват минимални разходи за поддръжка и експлоатация и са изключително устойчиви и пригодени за условията на българските пътища.

Динамични и изключително маневрени, те доставят истинско удоволствие на шофиращия и допринасят за по висока производителност, година след година.


Антарис Трейд Сервиз ООД е вече 11 години на българския пазар.
Фирмата започва своята дейност през 1994 година като изключителен търговски представител на заводите РАФ – Латвия, за Балканския регион. През 1995 година разширява своята дейност с изклю
АНТАРИС ТРЕЙД СЕРВИЗ 95 /ANTARIS TRADE SERVICE 95
чителното търговско представителство на заводите ГАЗ – Русия.

През периода на своята дейност, Антарис Трейд Сервиз се е доказала като коректен и надежден партньор. Успяхме да се утвърдим като един от лидерите в продажбите на лекотоварни автомобили и да развием търговско-сервизна мрежа обхващаща цялата страна. Основни наши корпоративни клиенти са: Министерство на отбраната, Министерство на вътрешните работи, Национална електрическа компания, ВиК дружества, „
Мини – Марица АД, Български Пощи, Електроразпределение – Пловдив ЕАД, Българска дистрибуторска Компания, Хлебни изделия АД, , Бутилираща компания - Горна Баня, Банка ДСК, както и много малки и средни предприятия опериращи в различни сфери като замеделие, производство, търговия, транспорт и услуги.




 


Открийте ни в Google+